Prachtige dater Fanissa (60) naakt masseren

Fanissa van 60 uit Onderbanken, Limburg is een prachtige dater en naakt masseren.

Een fantasie bestaat uit beelden, beelden in mijn hoofd die word opgeroepen door een geur of gebeurtenis. Mijn fantasie wil ik niet eeuwig in de ruimte laten zweven en alleen in mijn hoofd ik wil hem delen en het liefste wil ik hem nog uitvoeren. Mijn fantasie krijgt nu gestalte nu het straks woord voor woord, letter bij letter word opgeschreven en ik het deel. Aan de ene kant wel eng aan de andere kant geweldig omdat ik dan kan zien of er nog meer mensen zijn die met die droom/fantasie rondlopen. Mijn fantasie is het maken van foto's of een film tijdens het beleven van een rollenspel, tijdens het beleven van een heerlijke sexpartij. Een die begint met een voorspel met massage en lekker likken en zuigen. Dat is wat ik wil en dat is waar ik van droom, nu nog alleen nog waarmaken.

Naam
Fanissa
Leeftijd
60 Jaar
Woonplaats
Onderbanken
Provincie
Limburg
Land
Nederland
Ogen
Groen
Haar
Blond
Postuur
Normaal
Uiterlijk
Blank
Klasiks (23)
Shannanoone (29)
Tanijaja (18)
Dolcegirl (23)
Kimm (44)
Linnxx (19)
Thyra (20) Noord-Holland
3 wensen heb ik die tot op heden nog niet vervuld zijn en wat ik zo beu word. De eerste wens is kontje neuken. De tweede wens is een bierfles in mijn kut en mijn derde wens is een body to body massage. Ik kan mij niet voorstellen dat er hier geen mannen zijn die mijn 3 wensen wilt vervullen.
Bonbon (47) Oost-vlaanderen
Zin in een Belgische bonbon? Dan moet ge bij mij zijn. Als gij mij lekker masseert en knuffelt, zullen wij dan een bepaald standje doen? Soixant-neuf is mijn favoriet.
Babycool (18) Vlaams-Brabant
Erotische massages, seks onder de douche..
⬤ Online