Sexy sex fan LieverVerliefd (46) wil masseeur

LieverVerliefd van 46 uit Papendrecht, Zuid-Holland is een sexy sex fan en wil masseeur.

Hallootjes! Leuk dat je even langs komt scrollen. Ik ben een gezellige vrouw, jong van geest. Trefwoorden: Glaasje wijn, plankje met lekkers, goed gesprek, spannende massage? Ik hou van goed verzorgd, lekker groot, en als je zelf ook nog kan masseren kan mijn dag niet meer goed. Mannen die niet dagelijks een douche nemen vind ik niet erg opwindend (samen douchen dan weer wel). Als het warm is lig ik op het strand, en als het koud is doe ik gezellig een rookworstje soldaat maken ;) Wie durft?

Naam
LieverVerliefd
Leeftijd
46 Jaar
Woonplaats
Papendrecht
Provincie
Zuid-Holland
Land
Nederland
Ogen
Grijs
Haar
Blond
Postuur
Normaal
Uiterlijk
Blank
Farah (25)
Softygrl (22)
Violetter (24)
Spiritual (27)
JantineJ (22)
Ritaar (43)
Lelie (27) Waals-Brabant
Hey, Al 5 jaar ben ik getrouwd en daarvan al meer dan 1 jaar geen seks meer. Dan stel ik mij de vraag of ik non moet worden. Daarom zoek ik een man die op zoek is naar de lusten maar niet de lasten. Mijn handjes zijn al klaar voor die heerlijke massage. Waar blijf je?
⬤ Online
Gezelloos (40) Utrecht
Ik lig al klaar en je kan zo bij mij komen liggen, elkaar wat strelen en van het één komt het ander, dat word een ideale tijd tussen ons.
⬤ Online
Louise_W132 (19) Flevoland
Mijn strakke kutje kan wel iets groots gebruiken en ik denk dat dat van jou wel een heerlijke pijpbeurt kan gebruiken, zin in een heerlijke erotische massage?
⬤ Online