Geile milf Baaaby (39) zoekt masseur

Baaaby van 39 uit Urk, Flevoland is een geile milf en zoekt masseur.

Ik kan wel wat ontspanning gebruiken, een zalige erotische massage bijvoorbeeld.

Naam
Baaaby
Leeftijd
39 Jaar
Woonplaats
Urk
Provincie
Flevoland
Land
Nederland
Ogen
Bruin
Haar
Donkerblond
Postuur
Normaal
Uiterlijk
Blank
Bloos999 (19)
Deboraah (19)
Jetti (22)
Raisy (37)
Aimey (43)
Cilia (32)
MarianneBi (18) Utrecht
Ik heb al veel gelezen over erotische massages maar ben zelf nog nooit op die manier gemasseerd. Het lijkt mij geweldig om dat een keer mee te maken. Ik heb geen massagetafel maar wel een grote keukentafel. Of zou het ook op bed kunnen? Ik heb er echt geen idee van haha maar wie weet is hier een man die er ervaring mee heeft en mij kan vertellen of er perse een massagetafel voor nodig is of dat een keukentafel of het bed ook goed zijn?
⬤ Online
Celined (21) Utrecht
Waarom mannen op mij afknappen omdat ik gewoon kleine borsten heb weet ik niet. Er zijn toch veel meer dingen want ik weet dan weer heel goed hoe een man tot het hoogste punt te brengen. Een heerlijke erotische massage. Wil je nog meer verwent worden dan zal je toch even moeten langskomen.
⬤ Online
Bigbetty (51) Noord-Brabant
Eindelijk ben ik gescheiden van die saaie, luie kerel. In eerste instantie natuurlijk lekker maar alleen zijn heeft ook zo zijn nadelen. Ten eerste word mijn cup F niet meer gemasseerd en ten tweede ben je ook wel een keer uitgespeeld met jezelf he? Ik vind een hand, tong en een lekkere pik veel lekkerder en daarmee kom ik toch veel intenser klaar. Mag ik die dus van jou even lenen?