Lekkere amateur KickenKim (53) wil masseeur

KickenKim van 53 uit Den Helder, Noord-Holland is een lekkere amateur en wil masseeur.

Vertroeteld wil ik worden, een heerlijke massage of een wilde nacht in de buitenlucht, ik ben voor alles in zolang het maar lekker is. De man die ik zoek is sexy, in voor een avontuurtje en heel teder.

Naam
KickenKim
Leeftijd
53 Jaar
Woonplaats
Den Helder
Provincie
Noord-Holland
Land
Nederland
Ogen
Blauw
Haar
Gekleurd
Postuur
Normaal
Uiterlijk
Blank
Sweetcaroline (31)
LieverVerliefd (50)
Destinyvooru (25)
Caris (53)
Sweetpip (33)
Marelka (18)
Claira (34) Noord-Holland
Spiegelseks droom ik al jaren van en helaas een vriend die zichzelf in de spiegel niet aan het werk wil zien. Mij lijkt het zo geil als ik zie hoe wij elkaar strelen en opwinden. Kan mij niet voorstellen dat er mannen zijn die dit niet willen, maar het feit ligt er wel helaas. Dan maar hier zoeken naar een vent die het te gek vind om ons samen seksueel aan het werk te zien.
Katienka (56) Noord-Holland
Hou van mode en gun mezelf regelmatig een ontspannende massage. Ik werk veel thuis en mis het contact met de buitenwereld. Nu heb ik alleen aanspraak van mijn poes Bella, maar wat zouden wij het leuk vinden om gezelschap te krijgen van een man.
SandraSSS (27) Vlaams-Brabant
Mijn tepels zijn nu hard aan het worden op de bank! En dat is nog wel het minst erge namelijk. Daarnaast heb ik namelijk ook nog last van een ontzettend nat kutje! Helaas is er niemand om me heen die me daar even mee kan helpen. Ik hoop eigenlijk op een man die mij naar een hoogtepunt kan masseren.
⬤ Online